website print screen desktop

Klant

ECS-Energie is een installatiebedrijf gevestigd te Mechelen Campus, opgericht door Louis en Nico. ECS-Energie legt zich toe op het plaatsen van alle technische installaties in woningen en publieke gebouwen. Je kan bij ECS-Energie terecht van ontwerp tot en met de inbedrijfstelling en de nazorg. Onder hun klanten rekenen ze hoofdzakelijk bouwheren, architecten en openbare besturen.

Het is hun missie om alle technische installaties te voorzien in nieuwbouw- en verbouwings projecten met een bijzondere focus op hernieuwbare energie.


Uitdaging

ECS-Energie kan verschillende diensten leveren en heeft daarom pagina’s over uiteenlopende onderwerpen. Dat maakt het soms moeilijker om te ranken voor een specifiek onderwerp omdat de informatie op je site zo divers is.

Initieel contacteerden ze ons dan ook voor hoger te scoren in de zoekmachines. Aan ons om te bekijken wat er goed was en wat er beter kon.


Oplossing

De website van ECS-energie was al een tijdje aan vervanging toe. Hij was vooral zeer traag. Niet goed als je goed wil ranken. We bouwden dus een nieuwe site, dachten na over een nieuwe sitestructuur en staken alles in een mooi nieuw jasje.

We deden een grondig onderzoek naar de keywoorden waarvoor ECS-energie gevonden wil worden. Voor welke ze al sterk scoorden en voor welke niet. Vervolgens voegde we enkele pagina’s toe gebaseerd op deze informatie. We schreven en optimaliseerde deze teksten op maat.

Daarnaast bouwde we ook een terugverdientijd tool voor hun warmtepompen. De klant geeft alle nodige informatie in, in een speciaal formulier. Dit formulier koppelt rechtstreeks met een software pakket van ECS. Vervolgens wordt de klant gecontacteerd met zijn terugverdientijd berekening.

Meer projecten

portfolio-item
portfolio-item
portfolio-item
mail-us

Op zoek naar
een stijlvolle website?

Watson Web Studio helpt
je graag verder!