Blog

Zit je met vragen? Misschien schreven we het antwoord al uit. Zoniet, niet aarzelen om ons te contacteren.

teamwork blog

Selecteer een onderwerp:

Je hebt een paar blogposts toegevoegd aan je wordpress site. Je wil nu je eigen template maken in php voor deze blogposts? Hieronder leggen we uit hoe. Single.php in je child theme Maak een php bestandje aan met de naam single.php en plaats het in je child theme. De naam single.php zorgt er automatisch voor … Meer lezen

single blog post template
Custom post type

Je wil graag een custom post type toevoegen aan je wordpress website? Er zijn verschillende plugins die je kunnen helpen uiteraard, maar elke plugin vertraagd je website een beetje. De beste manier is en blijft je custom post type zelf te coderen in php. Ben je geen programmeur? Geen nood, zo moeilijk is het niet. … Meer lezen

Voor internetgebruikers is het gemakkelijk. Elke website heeft een uniek adres en als je dat in je browser ingeeft, stuurt die je door naar de bijhorende website. De meeste van ons gebruiken deze adressen of URL ’s ondertussen zonder er verder over na te denken. Wil je echter je eigen website online zetten, ligt dat natuurlijk anders.

Wat is een domeinnaam

Als je niet bezig bent met de online groei van jouw onderneming, loop je veel inkomsten mis. Het internet is namelijk een groot van van potentiële nieuwe klanten. De juiste online tools om ze naar je fysieke winkel te sturen, nieuwe producten te adverteren of online verkoop te genereren, zijn in de huidige wereld een hoeksteen van het succes van jouw bedrijf.

Een website online zetten is altijd een bron van stress. Je hebt er veel werk ingestoken, misschien heb je verbeteringen aangebracht aan je vorige website of een nieuwe website gemaakt. Nu is het echter het moment van de waarheid.Voor je website online gaat wil je dus zeker zijn dat alles in orde is tot in de details. Hieronder een handige checklist om met een gerust hart live te gaan.

Je hebt een prachtige website, maar hij trekt niet het aantal bezoekers die je wenst? Hoe zet je jou website meer in de kijker? Hoe rank je hoger in google? Hoe krijg je een groter bereik? Het zijn vragen die elk bedrijf met een online aanwezigheid zichzelf stelt.

Een website is super belangrijk, zeker voor een startende ondernemer. Bij webdesign komt echter heel wat kijken. Voor je aan een website begint is het best om eerst een plan te hebben. Met een goed plan kan je efficiënt te werk gaan en dat bespaart natuurlijk tijd en kosten. Daarnaast kan je met vertrouwen naar een professioneel bureau stappen en perfect duidelijk maken wat je van hun verwacht.

Wat moet je weten voor je aan een website begint
Data center

Al die moeilijke termen bij het uitzoeken van je hosting? Het is soms niet gemakkelijk. Je hebt een hele technische achtergrond nodig om goed te begrijpen waar je mee bezig bent. Geen nood, we helpen je graag verder. Hier staan ze allemaal uitgelegt:

Een hosting kiezen met de juiste specificaties voor jou is niet gemakkelijk. Er zijn heel wat soorten (shared hosting, vps hosting, cloud hosting, dedicated hosting,…). Ben je er uit wat je wil en zoek je een provider. Hier zijn de meest belangrijke aspecten waar je rekening moet mee houden:

Hosting server
Wat is hosting?

Er zijn grote verschillen in de soorten webhosting en hun hostingpakketten. Niet alleen in de technologie van de server, ook in diensten die ze leveren. ls je nieuw bent in de wereld van websites, web hosting en de terminologie die daarbij komt kijken, kan dit artikel je een heel pak op weg zetten om de juiste webhosting te kiezen.

Er zijn veel websites die nooit nagedacht hebben over de bruikbaarheid van hun links. Er zijn nochtans heel wat manieren dat je de ervaring van de gebruiker kan verbeteren. In dit artikel gaan we het hebben over de meest voorkomende fouten en tonen we een meer toegankelijke en efficiënte manier om te linken. Links zijn handige tools, gebruik ze goed!

Betere links bouwen voor jou website en e-mails
10 verschillende soorten websites. welke past bij u?

Wanneer u nadenkt over het maken van een website, vraagt u zich misschien af wat de verschillende opties zijn en welk type website voor u geschikt is. Om u te helpen uw opties te begrijpen, volgt hier een lijst van enkele van de meest populaire soorten websites die momenteel op internet te vinden zijn, zodat u kan kiezen welk soort website het beste bij u past.

Vroeger werden websites alleen bezocht via computers met schermen waarvan de afmetingen binnen bepaalde dimensies vielen. Een website die er goed zag op jouw pc, zag er vrijwel hetzelfde uit op alle andere schermen. Vandaag de dag echter, kan jou website bezocht worden door een hele hoop apparaten van computers met grote en kleine schermen tot smartphones en tablets. Hoe jou website reageert op al deze schermafbeeldingen is daarom iets om goed over na te denken.

Wat is responsive webdesign?
Waar moet je op letten bij de keuze van een webdesigner?

Het kiezen van een goede webdesigner is een belangrijke keuze. Jouw website is immers niet alleen het portaal waarmee jouw klanten contact zoeken met jou, de vindbaarheid ervan in de zoekmotoren is van onschatbare waarde. Een professionele website laten maken door een ervaren webdesign bureau is de investering waard!

De informatie die op je website staat is natuurlijk zeer belangrijk. Zonder deze informatie is er niets om te tonen in de zoekmachines. Maar als jouw website niet voldoet aan de juiste technische vereisten en gebouwd is met SEO in het achterhoofd, kan je ondanks zeer goeie content toch slecht scoren in de zoekmachines.

Wat is de basis van technische SEO?
SEO optimaliseren van je website, hoe doe je dat?

Het optimaliseren van je website voor de zoekmachine (Google) doe je door 3 simpele zaken op orde te hebben. Welke dat zijn leggen we in dit artikel uit.

Een website, vaak afgekort als een site, is niets meer dan een verzameling logisch gelinkte webpagina’s, of slechts één pagina samenhangend door een gemeenschappelijke root-URL en meestal een gemeenschappelijke logische structuur, thema, ontwerp en technisch hulpmiddel.

Wat is de definitie van een website?
Waar kan ik een website laten maken?

Een website op maat maken kan veel stress en moeilijkheden opleveren. Soms functioneren websites niet naar behoren door problemen met de onderliggende techniek, de toegankelijkheid etc… Het is echter belangrijk om een aantrekkelijk en uniek design te maken voor je website dat technisch in orde blijft. Maar daar heeft natuurlijk niet iedereen tijd voor. Dan komen er andere oplossingen aan bod, zoals bijvoorbeeld een website op maat laten samenstellen door Watson.