Watson Web Studio is jouw webdesign agency

Een verhaal met een missie

Watson komt voort uit Sherlock SEO Agency en de missie om SEO beter in websites te integreren van bij de conceptie.

Herken je jezelf in één van volgende zaken?

De frustraties zijn dubbel zo erg als de resultaten uitblijven nadat je investeerde in een nieuwe website terwijl jouw enige doel was meer business te genereren…

Ben je op zoek naar een nieuwe website dan moeten volgende woorden alarmbellen doen afgaan:

Wil jij dit zorgen dat je nieuwe website een verkoopmachine wordt?

Watson is jouw reddende engel. Als sidekick van Sherlock SEO zorgen wij dat jij jouw business kan groeien terwijl jij focust op waar jij goed in bent.

Waarom voor Watson kiezen?

Watson kan je huidige website verbeteren, zowel technisch als inhoudelijk. Het is ook mogelijk om van scratch een compleet nieuwe website te bouwen, op basis van een template of volledig op maat.

Wat doen we zeker niet:

Wat doen we zeker wel:

Samenwerken met Watson is de beste investering die je voor je bedrijf kan maken als je meer wil halen uit online marketing. Wil jij jouw bedrijf veerkrachtiger maken? Wil jij de online zichtbaarheid en uitstraling geven die jouw bedrijf verdient? Wil jij binnen vele jaren nog plezier beleven aan je investeringen in online marketing?

Door een oplossing aan te bieden die focust op de technische kant van het digitale marketing verhaal zorgen we dat ondernemers meer business uit het internet halen.

Watson is jouw persoonlijke webmaster waar jij onbezorgd jouw website onderhoud uitbesteed. Het technische aspect is onze focus, maar evengoed verzorgen we basis content aanpassingen zoals gewijzigde openingsuren, pop-ups toevoegen, nieuwe diensten of producten online plaatsen, etc. Wil je meer strategisch werken op campagnes met SEO, content, PR, Links of advertising dan vind je bij Sherlock de meer performance gerichte oplossing.

We zijn niet gebonden door één codetaal, CMS of eender wat. We kiezen vaak voor WordPress voor de ontwikkeling van correct geprijsde websites die we volledig naar onze hand kunnen zetten. We werken samen met collega specialisten wat betreft andere programmeertalen of oplossingen indien dit nodig zou zijn (.net, PHP, JS, Python, …)

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen om professioneel de digitale transformatie te maken op het gebied van Sales en Marketing?

Wie zijn wij:

Watson is opgericht door Jef Van Gool, zaakvoerder, webdesigner en technologie ondernemer. Hij is ook zaakvoerder van Sherlock SEO Agency, zij voeren campagnes via organische en betaalde kanalen. Jef is ook actief als Digital Marketing manager bij verschillende bedrijven zoals Activate.me.

Kleinere website ingrepen voer ik even makkelijk zelf uit, al werk ik liever met designers en ontwikkelaars waarvan sommigen reeds 15 jaar.

Ben jij klaar voor de volgende stap in de evolutie naar een optimale online aanwezigheid van jouw bedrijf? Contacteer Watson Web Studio!