Watson Web Studio is een webdesign agency bestaande uit een team van Webdesigners, WordPress/IT Ingenieurs en Digital Marketeers.

Onze passie is het vertalen van jouw verhaal naar een creatieve en performante website die meer klanten en omzet genereert. We bieden naast PHP en WordPress websites ook andere programmeertalen (zoals .NET, Python, JavaScript) en webapplicaties zoals WordPress plugins, CMS- en CRM oplossingen, webapps en automation.

Watson Web Studio is de sidekick van Sherlock SEO Agency

Sherlock SEO Agency logo

Sherlock SEO Agency is als online marketing bureau actief sinds 2008, sinds 2013 zijn we geaccrediteerd Google Partner. Ondertussen is Sherlock ook FB Partner, Bing Ads en Google Analytics geaccrediteerd. Sherlock richt zich vooral op het strategische en acquisitie gedeelte door het bedenken en uitvoeren van campagnes. Organische campagnes die gebruik maken van social, content en PR of betalende campagnes op Google, Facebook/Instagram, LinkedIn of die kanalen waar uw klanten zich bevinden.

Zet je merk op de kaart door het creƫeren van hoogwaardige en creatieve content en verhoog je zichtbaarheid. Contacteer Sherlock voor een SEO audit, online advertentiecampagne of teksten die je verkoop de hoogte in jagen!

Watson Web Studio is de partner in crime van Sherlock om websites te laten maken! Sherlock werkt vaak met webdesigners en ontwikkelaars waar de klant al mee samenwerkt. We merken bij Sherlock te vaak dat nieuwe klanten een website lieten maken en de SEO resultaten achter blijven (wat vaak een reden is om een nieuwe website te laten maken) en als het budget voor SEO dan al is opgebruikt is dit zeer jammer. 

We lossen dit op door een professionele website aan te bieden die superieur is op de alle gebied. Conceptueel, technisch, inhoudelijk en SEO-geoptimaliseerd. Indien je wenst verzorgen we naast je website de promotie van je website.

Sherlock en Watson katapulteren je naar de top van Google!

Het Watson Team

Bart Bosmans
BART BOSMANS
WordPress Ingenieur
Jef van Gool
JEF VAN GOOL
Webdesigner
Hans Van Gent
HANS VAN GENT
Computer Scientist

Een kleine greep uit onze

0 +

klanten!