website print screen desktop

Klant

De vzw “Moulin de Belle Meuse” biedt iedereen zo goedkoop en laagdrempelig mogelijk de kans om op vakantie te gaan in hartje Ardennen. De vzw organiseert eigen activiteiten, maar Het Molenhuis kan ook gereserveerd worden. Ze zijn voornamelijk een sociaal project. Voorrang wordt gegeven aan groepen die aandacht hebben voor mensen die het moeilijker hebben in onze samenleving, maar het Molenhuis is in principe beschikbaar voor iedereen die hun krachtlijnen respecteert.

Het Molenhuis is een gebouwencomplex, prachtig gelegen te midden van de bossen rond de Baraque de Fraiture, in het dorpje Bérismenil, vlak naast het beekje “Belle Meuse”. Overnachtingen zijn mogelijk voor groepen tot 50 personen, maar ook kleinere groepen zijn welkom.


Uitdaging

Hun oude website deed al dienst sinds begin 2000. Hij was niet responsief en bevat amper foto’s. Met als gevolg werd hij ook amper gebruikt.

De vzw zocht een mooi visitekaartje en ze wilden een systeem waarmee ze inschrijvingen voor activiteiten konden opvolgen. Daarnaast wilden ze een gedeelte waar ingelogd kon worden voor de bestuurders, waar ze hun documentenbeheer konden doen.


Oplossing

We ontwierpen een simpele, sobere website voor hun met voornamelijk natuurkleuren. Daarnaast regelden we hun inschrijvingsformulieren met google forms, zodat ze zelf makkelijk verder konden. Ook hun interne website word gelinked met google drive.

Meer projecten

portfolio-item
portfolio-item
portfolio-item
mail-us

Op zoek naar
een stijlvolle website?

Watson Web Studio helpt
je graag verder!