website print screen desktop

Klant

De Balkende Hoeve is een kleinschalige ezelshoeve gelegen aan de rand van Aarschot, midden in het Hagenland. In 2009 werden we op slag verliefd op deze paardenhoeve, die wij snel omtoverden in een gezellige ezelshoeve: De Balkende Hoeve, Plek voor Moeder en Kind.

De Balkende Hoeve creëert een plek waar mensen helemaal kunnen zijn.
Een rustplek waar je jezelf en dus ook de mensen dichtbij jou kan ont-moeten. Een plek om te verbinden met alles wat is. Een ezel is een heel authentiek dier dat mensen met veel liefde en warmte helpt om dichter bij zichzelf te komen.


Uitdaging

De Balkende Hoeve had een wix-site die al jaren meeging. Het ontwerp was door de jaren heen echter verouderd geraakt.  De ingebouwde wix functionaliteiten voor activiteiten, inschrijvingen en betalingen werden niet consequent gebruikt en door veranderingen in de soort activiteiten van de hoeve, was het allemaal minder relevant geworden.

De uitdaging was een nieuw ontwerp maken dat paste bij de nieuwe richting van de balkende hoeve. Een groot aanbod activiteiten en onderwerpen structureren en de functionaliteiten en automatiseringen van de wix site consequent gebruiken voor alle facetten van de website.

Meer projecten

portfolio-item
portfolio-item
portfolio-item
mail-us

Op zoek naar
een stijlvolle website?

Watson Web Studio helpt
je graag verder!