Hoe gaan we te werk?
De bouw van een website gebeurt altijd in stappen. Uw webdesigner overlegt bij elke stap zodat we samen met vertrouwen naar een mooi en succesvol product kunnen toewerken.
Kennismaking:
De eerste stap is altijd research. Strategisch is het van het grootste belang voor elk webdesign project dat je website is afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen.
Tijdens de eerste kennismaking koppelen we je business KPI's aan digitale KPI's. Begrijpen wat een ideaal eindresultaat betekent is cruciaal. Verschillende mogelijkheden worden besproken en de eerste knopen worden doorgehakt.
(UX) Design:
Professioneel webdesign start bij onderzoek naar de taken die een bezoeker wil uitvoeren of functies die noodzakelijk zijn om tot een bepaald einddoel te komen.
Stel jezelf de vraag: Welke pagina's zijn er nodig? Hoe navigeren bezoekers? Welke informatie zoeken ze? De gebruiksvriendelijkheid van een website bepaalt in grote mate het succes van je investering. We zetten alle inzichten om in wireframes.
Webdesign:
Na het ontwikkelen van de technische functionaliteiten en positioneringstart het grafische gedeelte pas echt. Bij webdesign volgt vorm de functie. Heb je nood aan een huisstijl, logo of andere grafische creaties?
Ook daar kan Watson je van dienst zijn. We creëren een beeldvorming die past bij jouw online identiteit.
Ontwikkeling:
Het ontwerp wordt functioneel uitgewerkt in code. In dit stadium gaan we ervoor zorgen dat alles praktisch werkt zoals gepland.
Webdevelopment gebeurt eerst achter de schermen, lokaal, daarna plaatst de developer je website in een productie-omgeving die je goedkeurt vooraleer de website 'live' wordt geplaatst. Hierna is je website zichtbaar en vindbaar via het internet.
Content:
Geen goede website zonder de juiste inhoud. In dit stadium werken we aan de vindbaarheid van je site via zoekmachine optimalisatie (SEO). Copywriting, call-to-actions en de juiste kernwoorden verhoogt je online vindbaarheid enorm.
Jouw online aanwezigheid valt en staat bij goed scoren in de zoekresultaten en je doelpubliek de juiste acties ondernemen. Foto's, filmpjes of e-commerce producten? Hoe je je bedrijf ook wil vermarkten, met de juiste content op de juiste plaats maak je het verschil online.
Website lancering:
Eens alles op punt staat en het eindresultaat goedgekeurd is door jou als klant, is eindelijk het grote moment daar. De website livegang noemen we ook wel migratie wat inhoudt dat er van de vorige naar de nieuwe website wordt overgegaan.
Tijdens de migratie wordt er voor gezorgd dat er geen bezoekers op dode pagina's uitkomen. De pagina's van de oude website zijn namelijk nog vindbaar in de zoekmachines.
Onderhoud en promotie:
Een website waar je actief aan werkt presteert beter in de zoekmachines. Op technisch, inhoudelijk en op promotioneel gebied moet je je website verwennen om hem naar grotere hoogtes te tillen.
Vraag hoe Watson jou kan helpen om meer uit het internet te halen. We bieden gespecialiseerd advies.
Sint-Joost-ten-Node
Provincie: Brussels gewest
Arrondissement: Brussel-Hoofdstad
Postcode: 1210
Oppervlakte: 1,18 km²
Aantal Inwoners: 27124
Sint-Joost-ten-Node (Frans: Saint-Josse-ten-Noode) of kortweg Sint-Joost is een plaats en gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, ingesloten tussen Brussel-stad en Schaarbeek. De gemeente telt ruim 27.000 inwoners. Met een oppervlakte van 1,14 km? is Sint-Joost-ten-Node de kleinste en tegelijkertijd de dichtstbevolkte gemeente van het Gewest en van Belgi?. Binnen de gemeente liggen de omgeving van het Rogierplein (met winkelcentra en duurdere hotels), een deel van de arme Brabantwijk ten oosten van het station Brussel-Noord, een deel van de Noordruimte met kantoortorens van onder meer Proximus en de Vlaamse overheid (Phoenixgebouw en Hendrik Consciencegebouw), en de omgeving van de Leuvensesteenweg, met een kleurrijke bevolking.