u wil een

Website laten maken in Ieper

Hoger in Google en meer klanten uit digitale marketing? Watson Web Studio bedenkt, ontwerpt en bouwt jouw professionele website op maat.

Creatieve en performante websites.

Watson Web Studio is een webdesign bureau bestaande uit een professioneel team van webdesigners, WordPress Ingenieurs en online marketeers. Onze passie is het vertalen van jouw verhaal naar een creatieve en performante website die meer klanten en omzet genereert. Zet je bedrijf online op de kaart met een op maat gemaakte website van Watson Web Studio.

Ieper

'Vredesstad'

Digitale strategie en conceptcreatie

Zet je online strategie om in een actieplan. Wie is je ideale klant, hoe overtuig je hen, en hoe bereik je ze? Wat mag je verwachten van verkeer en conversie naar leads en wat betekent dit voor je omzet?

Watson Web Studio zet je op weg om online te scoren.

Webdesign & Web development

Vertel je verhaal online met een mooie website in jouw unieke huisstijl. Een professionele, gebruiksvriendelijke en mobielvriendelijke website voor ondernemers en KMO's.

Watson Web Studio biedt een totaalpakket.

Website beheer en onderhoud

Betrouwbare hosting en technisch onderhoud waar je op kan rekenen zijn onmisbaar in de digitale wereld. Ook voor webmaster of contentmarketing kan u op Watson rekenen.

Watson Web Studio laat jou ondernemen!

Waarom Watson?

Watson is een webdesignbureau met jaren ervaring in online marketing. Webdesign, web development, webshops, online marketing, google ads en sociale media hebben geen geheimen voor ons. Watson levert betaalbaar webdesign dat jouw online identiteit, diensten en behoeften op de kaart zet en jouw bezoekers omzet tot tevreden klanten.

Sherlock SEO Agency logo
Watson Web Studio logo

Sherlock SEO Agency is als online marketing bureau actief sinds 2008, sinds 2013 zijn we geaccrediteerd Google Partner. Ondertussen is Sherlock ook FB Partner, Bing Ads en Google Analytics geaccrediteerd. Sherlock richt zich vooral op het strategische en acquisitie gedeelte door het bedenken en uitvoeren van campagnes. Organische campagnes die gebruik maken van social, content en PR of betalende campagnes op Google, Facebook/Instagram, LinkedIn of die kanalen waar uw klanten zich bevinden.

Samen zetten we jouw wensen om in een op maat gemaakte website. We zijn daarnaast experts in je naar de top van de zoekresultaten te duwen. Als je voor Sherlock en Watson kiest heb je een streep voor op de concurrentie!

Watson Web Studio is de sidekick van Sherlock SEO Agency

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

Steve Jobs

Portfolio

Bedtime realisatie


2 pass clinic realisatie


kuddebeest coaching realisatie


Wat zeggen onze klanten?

5/5

Manou Rottiers,

Style at home

Top Werk! Altijd heel tevreden van de kwaliteit.

Quotes
5/5

Ilse Cloostermans,

Clever Cooking

Heel tevreden van de aanpassingen.
Ik heb het gemerkt in mijn omzet.

5/5

Lena Lootens,

De witte astilbe

De website van mijn B&B is prachtig en heeft me veel klanten opgeleverd!

5/5

Helga Hoeterickx,

Moulin de Belle Meuse

Niet aarzelen! Onze website voelt altijd een beetje als thuiskomen!

5/5

Nele Steeno,

Stretch-it

Super creatieve website, net wat we zochten!

Werkwijze

De bouw van een website gebeurt altijd in stappen. Uw webdesigner overlegt bij elke stap zodat we samen met vertrouwen naar een mooi en succesvol product kunnen toewerken.

Kennismaking: De eerste stap is altijd research. Strategisch is het van het grootste belang voor elk webdesign project dat je website is afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen. Tijdens de eerste kennismaking koppelen we je business KPI's aan digitale KPI's. Begrijpen wat een ideaal eindresultaat betekent is cruciaal. Verschillende mogelijkheden worden besproken en de eerste knopen worden doorgehakt.

(UX) Design: Professioneel webdesign start bij onderzoek naar de taken die een bezoeker wil uitvoeren of functies die noodzakelijk zijn om tot een bepaald einddoel te komen. Stel jezelf de vraag: Welke pagina's zijn er nodig? Hoe navigeren bezoekers? Welke informatie zoeken ze? De gebruiksvriendelijkheid van een website bepaalt in grote mate het succes van je investering. We zetten alle inzichten om in wireframes.

Webdesign: Na het ontwikkelen van de technische functionaliteiten en positioneringstart het grafische gedeelte pas echt. Bij webdesign volgt vorm de functie. Heb je nood aan een huisstijl, logo of andere grafische creaties? Ook daar kan Watson je van dienst zijn. We creëren een beeldvorming die past bij jouw online identiteit.

Ontwikkeling: Het ontwerp wordt functioneel uitgewerkt in code. In dit stadium gaan we ervoor zorgen dat alles praktisch werkt zoals gepland. Webdevelopment gebeurt eerst achter de schermen, lokaal, daarna plaatst de developer je website in een productie-omgeving die je goedkeurt vooraleer de website 'live' wordt geplaatst. Hierna is je website zichtbaar en vindbaar via het internet.

Content: Geen goede website zonder de juiste inhoud. In dit stadium werken we aan de vindbaarheid van je site via zoekmachine optimalisatie (SEO). Copywriting, call-to-actions en de juiste kernwoorden verhoogt je online vindbaarheid enorm. Jouw online aanwezigheid valt en staat bij goed scoren in de zoekresultaten en je doelpubliek de juiste acties ondernemen. Foto's, filmpjes of e-commerce producten? Hoe je je bedrijf ook wil vermarkten, met de juiste content op de juiste plaats maak je het verschil online.

Website lancering: Eens alles op punt staat en het eindresultaat goedgekeurd is door jou als klant, is eindelijk het grote moment daar. De website livegang noemen we ook wel migratie wat inhoudt dat er van de vorige naar de nieuwe website wordt overgegaan. Tijdens de migratie wordt er voor gezorgd dat er geen bezoekers op dode pagina's uitkomen. De pagina's van de oude website zijn namelijk nog vindbaar in de zoekmachines.

Onderhoud en promotie: Een website waar je actief aan werkt presteert beter in de zoekmachines. Op technisch, inhoudelijk en op promotioneel gebied moet je je website verwennen om hem naar grotere hoogtes te tillen. Vraag hoe Watson jou kan helpen om meer uit het internet te halen. We bieden gespecialiseerd advies.

Blog

Je hebt een prachtige website, maar hij trekt niet het aantal bezoekers die je wenst? Hoe zet je jou website meer in de kijker? Hoe rank je hoger in google? Hoe krijg je een groter bereik? Het zijn vragen die elk bedrijf met een online aanwezigheid zichzelf stelt.

Lees meer…

Er zijn grote verschillen in de soorten webhosting en hun hostingpakketten. Niet alleen in de technologie van de server, ook in diensten die ze leveren. ls je nieuw bent in de wereld van websites, web hosting en de terminologie die daarbij komt kijken, kan dit artikel je een heel pak op weg zetten om de juiste webhosting te kiezen.

Lees meer…

Al die moeilijke termen bij het uitzoeken van je hosting? Het is soms niet gemakkelijk. Je hebt een hele technische achtergrond nodig om goed te begrijpen waar je mee bezig bent. Geen nood, we helpen je graag verder. Hier staan ze allemaal uitgelegt:

Lees meer…

Een hosting kiezen met de juiste specificaties voor jou is niet gemakkelijk. Er zijn heel wat soorten (shared hosting, vps hosting, cloud hosting, dedicated hosting,…). Ben je er uit wat je wil en zoek je een provider. Hier zijn de meest belangrijke aspecten waar je rekening moet mee houden:

Lees meer…

Er zijn veel websites die nooit nagedacht hebben over de bruikbaarheid van hun links. Er zijn nochtans heel wat manieren dat je de ervaring van de gebruiker kan verbeteren. In dit artikel gaan we het hebben over de meest voorkomende fouten en tonen we een meer toegankelijke en efficiënte manier om te linken. Links zijn handige tools, gebruik ze goed!

Lees meer…

Vroeger werden websites alleen bezocht via computers met schermen waarvan de afmetingen binnen bepaalde dimensies vielen. Een website die er goed zag op jouw pc, zag er vrijwel hetzelfde uit op alle andere schermen. Vandaag de dag echter, kan jou website bezocht worden door een hele hoop apparaten van computers met grote en kleine schermen tot smartphones en tablets. Hoe jou website reageert op al deze schermafbeeldingen is daarom iets om goed over na te denken.

Lees meer…

De informatie die op je website staat is natuurlijk zeer belangrijk. Zonder deze informatie is er niets om te tonen in de zoekmachines. Maar als jouw website niet voldoet aan de juiste technische vereisten en gebouwd is met SEO in het achterhoofd, kan je ondanks zeer goeie content toch slecht scoren in de zoekmachines.

Lees meer…

Het optimaliseren van je website voor de zoekmachine (Google) doe je door 3 simpele zaken op orde te hebben. Welke dat zijn leggen we in dit artikel uit.

Lees meer…

Een website, vaak afgekort als een site, is niets meer dan een verzameling logisch gelinkte webpagina’s, of slechts één pagina samenhangend door een gemeenschappelijke root-URL en meestal een gemeenschappelijke logische structuur, thema, ontwerp en technisch hulpmiddel.

Lees meer…

Een website op maat maken kan veel stress en moeilijkheden opleveren. Soms functioneren websites niet naar behoren door problemen met de onderliggende techniek, de toegankelijkheid etc… Het is echter belangrijk om een aantrekkelijk en uniek design te maken voor je website dat technisch in orde blijft. Maar daar heeft natuurlijk niet iedereen tijd voor. Dan komen er andere oplossingen aan bod, zoals bijvoorbeeld een website op maat laten samenstellen door Watson.

Lees meer…

Een website online zetten is altijd een bron van stress. Je hebt er veel werk ingestoken, misschien heb je verbeteringen aangebracht aan je vorige website of een nieuwe website gemaakt. Nu is het echter het moment van de waarheid.Voor je website online gaat wil je dus zeker zijn dat alles in orde is tot in de details. Hieronder een handige checklist om met een gerust hart live te gaan.

Lees meer…

Als je niet bezig bent met de online groei van jouw onderneming, loop je veel inkomsten mis. Het internet is namelijk een groot van van potentiële nieuwe klanten. De juiste online tools om ze naar je fysieke winkel te sturen, nieuwe producten te adverteren of online verkoop te genereren, zijn in de huidige wereld een hoeksteen van het succes van jouw bedrijf.

Lees meer…

Voor internetgebruikers is het gemakkelijk. Elke website heeft een uniek adres en als je dat in je browser ingeeft, stuurt die je door naar de bijhorende website. De meeste van ons gebruiken deze adressen of URL ’s ondertussen zonder er verder over na te denken. Wil je echter je eigen website online zetten, ligt dat natuurlijk anders.

Lees meer…

Ieper

vlag

Provincie: West-Vlaanderen
Arrondissement: Ieper
Postcode: 8900

Coördinaten: 50° 51′ NB, 2° 53′ OL
Oppervlakte: 130,61 km²
Aantal inwoners: 34845

Ieper (Frans: Ypres) is een stad in de Westhoek, in het zuidwesten van de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad telt ongeveer 35.000 inwoners en is daarmee de op vijf na grootste stad van West-Vlaanderen. Ieper is tevens het centrum van het gelijknamige arrondissement en de grootste stad in de Westhoek. De bijnaam van Ieper luidt ‘de Kattenstad’ of sinds het bezoek van paus Johannes Paulus II, ‘Vredesstad’. Vroeger werd de stad soms ook Ieperen genoemd, zoals ook het Franse Ypres als een meervoud klinkt. Ieper ligt in de streek West-Vlaams Heuvelland.

U vindt ons ook in de buurgemeentes