U bent in goed gezelschap:

atelier noest logo edegem office logo activate me logo bedtime logo bedtime logo
mail us

Op zoek naar
een nieuwe website
in Asse?


Je huidige
website verbeteren?

mail us

Op zoek naar een nieuwe website?
in Asse

Je huidige website verbeteren?

Watson Web Studio

Wens je een volledig nieuw design, een nieuwe huisstijl, website of applicatie laten ontwerpen? Of heb je een bestaande website die hoger moet scoren in Google? Watson Web Studio kan het allemaal.

Onze passie ligt bij het vertalen van jouw verhaal naar een creatieve en performante website die meer omzet genereert.

Digitale strategie en conceptcreatie

Zet je online strategie om in een actieplan. Wie is je ideale klant, hoe overtuig je hen, en hoe bereik je ze? Wat mag je verwachten van verkeer en conversie naar leads en wat betekent dit voor je omzet?
Watson Web Studio zet je op weg om online te scoren.

Webdesign & Web development

Vertel je verhaal online met een mooie website in jouw unieke huisstijl. Een professionele, gebruiksvriendelijke en mobielvriendelijke website voor ondernemers en KMO's.
Watson Web Studio biedt een totaalpakket.

Website beheer en onderhoud

Betrouwbare hosting en technisch onderhoud waar je op kan rekenen zijn onmisbaar in de digitale wereld. Ook voor webmaster of contentmarketing kan u op Watson rekenen.
Watson Web Studio laat jou ondernemen!

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

Steve Jobs

portfolio-item
portfolio-item
portfolio-item

Waarom Watson?

Watson is een webdesignbureau met jaren ervaring in online marketing. Webdesign, web development, webshops, online marketing, google ads en sociale media hebben geen geheimen voor ons. Watson levert betaalbaar webdesign dat jouw online identiteit, diensten en behoeften op de kaart zet en jouw bezoekers omzet tot tevreden klanten.

Watson Web Studio is de sidekick van Sherlock SEO Agency

Sherlock SEO Agency is als online marketing bureau actief sinds 2008, sinds 2013 zijn we geaccrediteerd Google Partner. Ondertussen is Sherlock ook FB Partner, Bing Ads en Google Analytics geaccrediteerd. Sherlock richt zich vooral op het strategische en acquisitie gedeelte door het bedenken en uitvoeren van campagnes. Organische campagnes die gebruik maken van social, content en PR of betalende campagnes op Google, Facebook/Instagram, LinkedIn of die kanalen waar uw klanten zich bevinden.

Samen zetten we jouw wensen om in een op maat gemaakte website. We zijn daarnaast experts in je naar de top van de zoekresultaten te duwen. Als je voor Sherlock en Watson kiest heb je een streep voor op de concurrentie!

star star star star star

Top Werk! Altijd heel tevreden van de kwaliteit.

Manou Rottier Style at home
star star star star star

Heel tevreden van de aanpassingen. Ik heb het gemerkt in mijn omzet.

Ilse Cloostermans Clever Cooking
star star star star star

De website van mijn B&B is prachtig en heeft me veel klanten opgeleverd!

Lena Lootens De witte astilbe
star star star star star

Niet aarzelen! Onze website voelt altijd een beetje als thuiskomen!

Helga Hoeterickx Moulin de Belle Meuse

Hoe gaan we te werk?

De bouw van een website gebeurt altijd in stappen. Uw webdesigner overlegt bij elke stap zodat we samen met vertrouwen naar een mooi en succesvol product kunnen toewerken.

Kennismaking:

De eerste stap is altijd research. Strategisch is het van het grootste belang voor elk webdesign project dat je website is afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen.

Tijdens de eerste kennismaking koppelen we je business KPI's aan digitale KPI's. Begrijpen wat een ideaal eindresultaat betekent is cruciaal. Verschillende mogelijkheden worden besproken en de eerste knopen worden doorgehakt.

(UX) Design:

Professioneel webdesign start bij onderzoek naar de taken die een bezoeker wil uitvoeren of functies die noodzakelijk zijn om tot een bepaald einddoel te komen.

Stel jezelf de vraag: Welke pagina's zijn er nodig? Hoe navigeren bezoekers? Welke informatie zoeken ze? De gebruiksvriendelijkheid van een website bepaalt in grote mate het succes van je investering. We zetten alle inzichten om in wireframes.

Webdesign:

Na het ontwikkelen van de technische functionaliteiten en positioneringstart het grafische gedeelte pas echt. Bij webdesign volgt vorm de functie. Heb je nood aan een huisstijl, logo of andere grafische creaties?

Ook daar kan Watson je van dienst zijn. We creëren een beeldvorming die past bij jouw online identiteit.

Ontwikkeling:

Het ontwerp wordt functioneel uitgewerkt in code. In dit stadium gaan we ervoor zorgen dat alles praktisch werkt zoals gepland.

Webdevelopment gebeurt eerst achter de schermen, lokaal, daarna plaatst de developer je website in een productie-omgeving die je goedkeurt vooraleer de website 'live' wordt geplaatst. Hierna is je website zichtbaar en vindbaar via het internet.

Content:

Geen goede website zonder de juiste inhoud. In dit stadium werken we aan de vindbaarheid van je site via zoekmachine optimalisatie (SEO). Copywriting, call-to-actions en de juiste kernwoorden verhoogt je online vindbaarheid enorm.

Jouw online aanwezigheid valt en staat bij goed scoren in de zoekresultaten en je doelpubliek de juiste acties ondernemen. Foto's, filmpjes of e-commerce producten? Hoe je je bedrijf ook wil vermarkten, met de juiste content op de juiste plaats maak je het verschil online.

Website lancering:

Eens alles op punt staat en het eindresultaat goedgekeurd is door jou als klant, is eindelijk het grote moment daar. De website livegang noemen we ook wel migratie wat inhoudt dat er van de vorige naar de nieuwe website wordt overgegaan.

Tijdens de migratie wordt er voor gezorgd dat er geen bezoekers op dode pagina's uitkomen. De pagina's van de oude website zijn namelijk nog vindbaar in de zoekmachines.

Onderhoud en promotie:

Een website waar je actief aan werkt presteert beter in de zoekmachines. Op technisch, inhoudelijk en op promotioneel gebied moet je je website verwennen om hem naar grotere hoogtes te tillen.

Vraag hoe Watson jou kan helpen om meer uit het internet te halen. We bieden gespecialiseerd advies.

Meer weten over webdesign en development?

We staan op nummer één!!!! Dat is de droom van de meeste website eigenaren. Hoger scoren in de zoekresultaten betekent meer bezoekers, meer klanten en meer omzet. Het is het online equivalent van de beste locatie voor jouw winkel. Je website verbeteren in functie van de zoekmachines noemt SEO (Search Engine Optimization). Dit proces bevat … Lees meer

Je hebt een paar blogposts toegevoegd aan je wordpress site. Je wil nu je eigen template maken in php voor deze blogposts? Hieronder leggen we uit hoe. Single.php in je child theme Maak een php bestandje aan met de naam single.php en plaats het in je child theme. De naam single.php zorgt er automatisch voor … Lees meer

Je wil graag een custom post type toevoegen aan je wordpress website? Er zijn verschillende plugins die je kunnen helpen uiteraard, maar elke plugin vertraagd je website een beetje. De beste manier is en blijft je custom post type zelf te coderen in php. Ben je geen programmeur? Geen nood, zo moeilijk is het niet. … Lees meer

Een hosting kiezen met de juiste specificaties voor jou is niet gemakkelijk. Er zijn heel wat soorten (shared hosting, vps hosting, cloud hosting, dedicated hosting,…). Weet je niet welk type hosting te kiezen, lees dan eerst ons artikel over de verschillende soorten hosting. Ben je er echter uit wat je wil en zoek je een provider. … Lees meer

Voor internetgebruikers is het gemakkelijk. Elke website heeft een uniek adres en als je dat in je browser ingeeft, stuurt die je door naar de bijhorende website. De meeste van ons gebruiken deze adressen of URL ’s ondertussen zonder er verder over na te denken. Wil je echter je eigen website online zetten, ligt dat … Lees meer

Het optimaliseren van je website voor de zoekmachine (Google) doe je door 3 simpele zaken op orde te hebben. Welke dat zijn leg ik je zo uit. 1. SEO optimalisatie is niet voor elke website gelijk Vooraleer je start met het SEO-optimaal maken van je website moet je je afvragen welk type website je hebt. … Lees meer

Als je niet bezig bent met de online groei van jouw onderneming, loop je veel inkomsten mis. Het internet is namelijk een groot vat van potentiële nieuwe klanten. De juiste online tools om ze naar je fysieke winkel te sturen, nieuwe producten te adverteren of online verkoop te genereren, zijn in de huidige wereld een … Lees meer

Een website online zetten is altijd een bron van stress. Je hebt er veel werk ingestoken, misschien heb je verbeteringen aangebracht aan je vorige website of een nieuwe website gemaakt. Nu is het echter het moment van de waarheid.Voor je website online gaat wil je dus zeker zijn dat alles in orde is tot in … Lees meer

Vroeger werden websites alleen bezocht via computers met schermen waarvan de afmetingen binnen bepaalde dimensies vielen. Een website die er goed zag op jouw pc, zag er vrijwel hetzelfde uit op alle andere schermen. Vandaag de dag echter, kan jou website bezocht worden door een hele hoop apparaten van computers met grote en kleine schermen … Lees meer

Je hebt een prachtige website, maar hij trekt niet het aantal bezoekers die je wenst? Hoe zet je jou website meer in de kijker? Hoe rank je hoger in google? Hoe krijg je een groter bereik? Het zijn vragen die elk bedrijf met een online aanwezigheid zichzelf stelt. Duurzaam, lange termijn verkeer naar jou website … Lees meer

Een website is super belangrijk, zeker voor een startende ondernemer. Bij webdesign komt echter heel wat kijken. Voor je aan een website begint is het best om eerst een plan te hebben. Met een goed plan kan je efficiënt te werk gaan en dat bespaart natuurlijk tijd en kosten. Daarnaast kan je met vertrouwen naar … Lees meer

Al die moeilijke termen bij het uitzoeken van je hosting? Het is soms niet gemakkelijk. Je hebt een hele technische achtergrond nodig om goed te begrijpen waar je mee bezig bent. Maar geen nood, we helpen je graag verder. Hier staan ze allemaal uitgelegt: Apache web server Apache web server of apache http server is … Lees meer

Hosting of webhosting is de engelse term voor het beware van je website bestanden op een server. Die server kan je bekijken als een industriële computer. Meestal bevinden die zich in een ‘serverpark’, dit is een magazijn vol met servers… Elke website staat dus ergens opgeslagen op een server. Dit is een fysieke computer waar … Lees meer

Er zijn veel websites die nooit nagedacht hebben over de bruikbaarheid van hun links. Er zijn nochtans heel wat manieren dat je de ervaring van de gebruiker kan verbeteren. Hoe vaak zie je “klik hier” of “via deze link” op een website. Waarom is dat niet de juiste manier? Mensen zijn deze zinnetjes echter gewoon … Lees meer

Wanneer u nadenkt over het maken van een website, vraagt u zich misschien af wat de verschillende opties zijn en welk type website voor u geschikt is. Het soort site dat u kiest hangt af van wat u wilt bereiken met uw aanwezigheid op het web. Om aan de slag te gaan, raden we aan … Lees meer

Het kiezen van een goede webdesigner is een belangrijke keuze. Jouw website is immers niet alleen het portaal waarmee jouw klanten contact zoeken met jou, de vindbaarheid ervan in de zoekmotoren is van onschatbare waarde. Een professionele website laten maken door een ervaren webdesign bureau is de investering waard! Nu sta je natuurlijk voor een … Lees meer

Er zijn verschillende methodes om jouw website te marketen. Sociale media en online advertenties zijn de meer bekende manieren, maar veruit het belangrijkste is SEO (Search Engine Optimalisatie). Je wil namelijk dat jouw website gevonden word voor de zoekopdrachten die relevant zijn. De informatie die op je website staat is natuurlijk zeer belangrijk. Zonder deze informatie … Lees meer

Een website, vaak afgekort als een site, is niets meer dan een verzameling logisch gelinkte webpagina’s, of slechts één pagina samenhangend door een gemeenschappelijke root-URL en meestal een gemeenschappelijke logische structuur, thema, ontwerp en technisch hulpmiddel. Op zijn beurt is het World Wide Web niets meer dan een verzameling van alle websites. Webpagina’s zijn tekstbestanden geschreven … Lees meer

Een website op maat maken kan veel stress en moeilijkheden opleveren. Soms functioneren websites niet naar behoren door problemen met de onderliggende techniek, de toegankelijkheid etc… Het is echter belangrijk om een aantrekkelijk en uniek design te maken voor je website dat technisch in orde blijft. Maar daar heeft natuurlijk niet iedereen tijd voor. Dan … Lees meer

Asse

gemeente-vlag

Provincie: Vlaams-Brabant
Arrondissement: Halle-Vilvoorde
Postcode: 1730

Oppervlakte: 49,64 km²
Aantal Inwoners: 33158

Verrassend Veelzijdig

Asse is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en het arrondissement Halle-Vilvoorde. De gemeente Asse wordt tegenwoordig bij de Brabantse Kouters gerekend, en tegelijkertijd bij het Pajottenland terwijl Bekkerzeel en Zellik pas in de editie van 't Payottenland uit 1852[1] deel zijn gaan uitmaken van het naburige Pajottenland. De gemeente is de hoofdplaats van het gerechtelijk en bestuurlijk kanton Asse. Asse telt ruim 33.000 inwoners, die Assenaren[2] worden genoemd. Het lokale dialect is het Asses. Asse is een gemeente die grenst aan het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.